Tisztaság -Technológia élvonalában

                                                     GÁLSSON Kft.

 

Cégünknél a higiéniás program nem ér véget a szakszerű irodatakarításnál! Az irodában dolgozók egészségének megőrzését is a „kezünkbe vettük” a Germstar kézfertőtlenítő berendezések forgalmazásával. A Germstar irodai járványmegelőző program célja az utcáról behozott vírusok elleni azonnali védelem, továbbá az irodai munkakörnyezetben kialakuló fertőzések terjedésével szembeni hatékony fellépés, az egészséges irodai munkakörnyezet fenntartása. 

A Germstar egy víz állagú kézfertőtlenítő folyadék, mely nem ragad, tiszta, száraz érzetet hagy maga után. A kéz felületén található kórokozók, vírusok 99,9%-át elpusztítja, és hosszan tartó, 3 órás védelmet biztosít.

A Germstar érintés nélküli adagoló használatával fél mozdulattal, egy pillanat alatt megtörténhet a tökéletes kézmosás! Irodákba, munkahelyekre a stílusos, gömb formájú, érintés nélküli adagolót javasoljuk. Elég csak a gömb alá tartanunk a kezünket, az adagoló érzékeli, és pontosan a kívánt mennyiségű folyadékot spricceli tenyerünkre.

Nemcsak influenza szezonban, hanem mindennapi használatra, hiszen a Germstarral még spórolhatunk is: jóval kevesebb folyóvízre, papírtörlőre lesz szükség az irodaházban. Ezért fokozottan ajánljuk környezettudatos, felelős vállalatoknak. Továbbá egészség, sport-és szépségcentrumoknak, közintézményeknek, irodáknak szintén kiemelten ajánljuk ezt az idő-és energiatakarékos megoldást a mindennapi munkahelyi higiénia és köz-egészség megteremtésére és megőrzésére.