Tisztaság -Technológia élvonalában

                                                     GÁLSSON Kft.

 Üdvözöljük minden kedves Megrendelőnket

 

Több éves irodai,  banki takarítási tapasztalattal rendelkezünk.

 

Menedzsmentünk több mint húsz esztendős gyakorlati tapasztalata, folyamatos továbbképzése, erkölcsi, emberi rátermettsége, garancia a korrekt és magas színvonalú szakmai munkára.

Felszereltségünk, valamint szakképzett munkaerő csapatunk akár azonnali kezdéssel is rendelkezésükre tud állni.

 

Kezdetben Családi vállalkozásként indulva 1986 óta jelen vagyunk ezen szolgáltatási szektorban, későbbiekben professzionális céggé fejlődtünk

Dinamikusan fejlődő hazai vállalkozásként nyitottak vagyunk az új technológiák és anyagok használatára, emellett figyelemmel kísérjük a nemzetközi piacot és az ott alkalmazott új módszereket, hogy Önöknek is elhozzuk ezt a kiváló minőséget.

így a takarításnál alkalmazott anyagok és berendezések, valamint a technológiai háttér az EU-ban elfogadott követelményrendszer előírásainak minden tekintetben megfelelnek.

Társaságunk elkötelezte magát MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményei iránt

Országos lefedettséggel rendelkezünk, Megbízóink részére az ország bármely pontján biztosítani tudjuk szolgáltatásunk ellátását a nap 24 órájában, az év minden napján, ünnepnapokon is.

 

 

 

Gál Ádám

Ügyvezető igazgató


2005 Vállalkozási Főiskola, Vállalkozásszervező szak

Főiskola után 2009-ben a Budapesti Műszaki és gazdaságtudományi Egyetemen folytattam felsőfokú tanulmányomat a Gazdaságtudományi kar Vezetés és szervezés mesterszakán, ahol Termelés és szolgáltatásmenedzser szakon szereztem meg MSC diplomámat.

Fontos Önnek a szakértelem?

Munkatársaink képzésénél fontos szempont az OKJ takarítói végzettség megszerzése és a megszerzett tudás gyakorlatban történő professzionális alkalmazása.

így nagy gondot fordítunk alkalmazottjaink személyes kiválasztására, csak érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező dolgozó van állományunkban.

Alapvető követelmény a hibátlan munkavégzés, az udvariasság, a precizitás és az igényesség.

Emellett minden városban helyi dolgozókat foglalkoztatunk, és nagy figyelmet fordítunk munkájuk folyamatos ellenőrzésére így garanciát vállalunk a minőségre.

Kötelező a rendezett megjelenés, egyenruha és egy fényképpel ellátott kitűző használata.

Alkalmazottaink balesetvédelmi és tűzrendészeti oktatása rendszeres.

A portai szolgálatot  ellátó dolgozóink legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, valamint igény szerint nyelvtudással is.

 

Miért hatékonyabb  cégünkkel leszerződni, mint felvenni alkalmazottként egy saját takarítót?

Pl. egy részmunkaidőben foglalkoztatott alkalmazott olcsóbb lehet, mint cégünkkel leszerződni irodatakarításra, de cégünk jóval rugalmasabb megoldást biztosít szabadságolás vagy betegség miatt szükséges helyettesítések, gyors ügyintézést vagy speciális takarítási feladatokat igénylő extra kérések esetén, és végezetül nem kell foglalkozni az alkalmazott kiválasztásával, felvételével és a foglalkoztatásával járó bérszámfejtés, járulékfizetés stb. kérdéseivel.